loading...

خطی بر صفحۀ آسمان

شخصی

بازدید : 786
پنجشنبه 10 ارديبهشت 1399 زمان : 22:21
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خطی بر صفحۀ آسمان

تذکر -این دستور پخت لزوما کاملترین و بهترین نیست و فقط برای مرور نویسنده قبل از شروع آشپزی مکتوب شده است.

(ادامۀ مطلب)

خلاصۀ مراحل

اول -خیس کردن برنج در آب ولرم (1 الی چند ساعت)

دوم -جوش آوردن آب در قابلمه‌‌‌ای با حداقل 3 برابر حجم برنج (تا نصفه آب شده باشد) (1) - جوش آوردن کتری برای دم کردن زعفران

سوم -برنج را در آب جوش آمده میریزیم، صبر میکنیم تا آب دوباره به جوش برسد، حداکثر 6 دقیقه با تایمر زمان میگیریم و پس از آن برنج را در آبکش میریزیم و با آب (2) میشوییم.

چهارم -کف قابلمه اصلی را چرب کرده، دولایه نان لواش میگذاریم، روی نان را روغن میریزیم (برای بستن ته دیگ).

پنجم -کمی‌زعفران در یک استکان شیشه‌‌‌ای بلند میریزیم، کمی‌آب جوش داخل استکان میریزیم. استکان را روی نانها داخل قابلمه روی نانهای روغنی میگذاریم (3) - یک درب - درب شیشه سس یا نعلبکی یا .... - روی استکان میگذاریم (تا مانع ریختن برنج در استکان شود). برنج آبکش را که تا حد مطلوبی خشک شده، با کفگیر روی استکان و نانها وسط قابلمه میریزیم. پس از ریختن برنج، درب استکان را بر میداریم. و قابلمه را برای دم کشیدن روی شعله قرار می‌دهیم.

نکات

1-حجم برنج موقع جوشیدن حداقل دو برابر میشه.

2-دمای آب آبکشی رو نمی‌دونم سرد باشه بهتره یا گرم باشه. تجربی خودتون بدست بیارید. برنج من که خمیر شد :|

3-من طبق عادت استکان رو مذارم وسط قابلمه برنج. ولی فکر کنم کنار قابلمه باشه بهتره. حتی میشه استکان کوتاه باشه و بعد ریختن برنج در قابلمه بذاریدش روی کل تپۀ برنج دم بکشه. دم کشیدن زعفرون داخل قابلمه برنج هم زعفرون رو خوشرنگتر می‌کنه و هم عطر زعفرون کامل میشینه روی برنج.

خطی بر صفحۀ آسمان

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 2

آمار سایت
  • کل مطالب : 30
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 47
  • بازدید کننده امروز : 39
  • باردید دیروز : 5
  • بازدید کننده دیروز : 6
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 62
  • بازدید ماه : 304
  • بازدید سال : 985
  • بازدید کلی : 91771
  • کدهای اختصاصی